sábado, 13 de agosto de 2011

C.O.T.I.F -Una experiència inolvidable-

Gran partit disputat per les xiques d'Olleria que contàven amb Belén,jugadora de l'Olimpic de Xàtiva que va voler jugar amb elles ja que no eren suficients per a disputar aquest partit.
Partit important en la inaguració de la vitivuitena inaguració del COTIF.
Així doncs, un resultat d'1 a 2 en el que les xiques d'Olleria van remontar el partit empatant a l'últim minut de la primera part amb un magistral llançament de Naomi i en el que la segona part disposaren de diferents ocasions que no acabaren en gol. A dos minuts per què finalitzara l'encontre amb un 1-1 al marcador, l'àrbitra senyalà un penal clar sobre Noelia que ella mateixa,s'encarregà de tranformar,així doncs.. un partit molt treballat per part de les xiques d'Olleria al COTIF, esperem anar algun que altre any a disputar aquell torneig que voldrà dir que, es jugarà futbol femení al torneig i que, les xiques d'Olleria hauràn quedat per les primeres posicions de la taula de lliga.

Ve xiques,comencem bé la segona temporada,esperem que no acabe mai aquest somni. En

s veiem el dia 24,amb moltíssimes ganes de tornar a començar la temporada següent.